Om oss


Sedan 2011 driver den juridiska föreningen, i samarbete med Örebro kommun, en ideell juridisk rådgivning för invånare i Örebro. Verksamheten har uppmärksammats av Örebro kommunledning och är mycket uppskattad. Rådgivningen ges av juriststudenter som läst minst två år på juristprogrammet vid Örebro universitet.


Idag erbjuder vi en kostnadsfri rådgivning som hålls på onsdagar.


För tidsbokning, ring 019-21 10 00 eller maila medborgarjuristerna@jforebro.se och boka en tid!


För vidare information om oss, besök www.orebro.se, eller oss på Facebook för den senaste uppdatering om vad som sker!

Juridiska Föreningen vid Örebro Universitet


I sammarbete med Juridiska Föreningen vid Örebro Universitet kan vi driva vår verksamhet och hjälpa de medborgare i Örebro som behöver juridisk rådgivning. Alla våra rådgivare studerar på Örebro Universitet och är medlemmar i Juridiska Föreningen vid Örebro Universitet.

Örebro Kommun


Vi sammarbetar även med Örebro Kommun som kan hänvisa dig som behöver juridisk rådgivning i olika typer av förvaltningsrättsliga frågor. Vi befinner oss även i Örebro kommuns lokaler när vi rådger dig. 

Våra rådgivare

ANNIE

Annie är duktig när det kommer till avtal och frågor om fastighet och hyra! Annie har läst 5 terminer på Juristprogrammet och har jobbat hos oss i 1 år.

ADAM

Adam är duktig med frågor gällande skatt och frågor om skuld och fodring! Adam har läst 4 terminer på Juristprogrammet och har jobbat hos oss i 3 månader.

OMDÖMEN

Bert

Råden som jag har fått är ovärderliga. Tack så mycket MBJ!

VIKTOR

Jag trodde att det var hopplöst med mitt fall, men medborgarjuristerna hjälpte mig och såg till så att jag fick rätt!

PHILIP

Fick svar på exakt det jag frågade efter, mycket trevliga och snälla rådgivare!

DANIEL

Jag behövde hjälp med att fylla i en överklagan och, fick den hjälp jag behövde. mkt trevliga och hjälpsamma rådgivare..  

KONTAKTA OSS